konferens

hyr lokal

Vi har två olika lokaler, Kvarnen och Stallet, där ni har möjlighet att ha olika typer av möten och sammankomster. Till exempel konferenser, säljträffar, kick-offs och privata tillställningar. Vill ni ta en paus i mötet och hämta ny energi kan ni promenera på den vackra naturslingan utmed Emån eller boka en guidning av museet. Vi erbjuder fika och lunch via catering.

Hyra

lokal kvarnen

I kvarnen finns ett rum med plats för 30 personer i biosittning, eller cirka 18 personer vid bord. Här finns tillgång till wifi och blädderblock. I byggnaden finns också kök och toalett.

I kvarnen har vi en basutställning som visar på att vattnet är museets blå tråd i tid och rum – från stenåldern till dagens moderna samhälle. Redan utanför den gamla kvarnbyggnaden möter du spelande vatten i vattentrappan, ljudet från trädgårdens bäckslinga och kvarnhjulets trygga gång.

När du kommer in i kvarnen möts du av vattenskulpturen som visar hur vattnet rinner, porlar, pulserar och slingrar sig på olika sätt. Den är tillverkad på plats av en grupp ihop med den engelske skulptören John Wilkes.

Hyra

lokal stallet

I lokal Stallet finns ett rum med plats för 5o personer i biosittning, eller cirka 25 personer vid bord. Här finns tillgång till wifi, projektor med motordriven filmduk och blädderblock. I byggnaden finns också kök och toalett.